Det er ulovligt at dele bøger, når bøgerne er digitale

Kampagne: Brug af studiebøger - Hvad må man, og hvad må man ikke?

06.09.2019 | Marianne Sommer

Problemet med ulovlig kopiering og deling af studiebøger er eksploderet de sidste år, og det går ikke blot ud over den faglige viden, men det kan også have alvorlige konsekvenser for den enkelte studerende.

Kampagnen Os Der Elsker Viden giver værktøjer og viden til studerende, så de lærer at skelne mellem lovlig og ulovlig kopiering og deling af bøgerne. Denne kampagne skal ses som et positivt indspark og en hjælp til studerende, så de bliver på den rigtige side af ophavsretsloven.
Kampagnen er blevet til i et samarbejde mellem bl.a. forfattere og forlag og støttes af en lang række organisationer, uddannelsesinstitutioner samt UBVA og Uddannelses- og Forskningsministeriet.

Kopiering af studiebøger – hvad må man?
Læs mere og se informationsvideoen fra Os Der Elsker Viden

Ulovlige kopier ødelægger uddannelserne - derfor skal du værne om dine studiebøger!

Grafik: Os Der Elsker Viden