Fysisk/Psykisk APV

I perioden 25. februar til 13. marts 2019 gennemføres den lovpligtige arbejdspladsvurdering (APV) på Aarhus Universitet

01.02.2019 | Susan Hjort Skyum

APV er et værktøj til at arbejde forebyggende og systematisk med både det fysiske og psykiske arbejdsmiljø ved at inddrage medarbejdernes oplevelser og observationer gennem en spørgeskemaundersøgelse.

APV-arbejdet handler om at finde ud af følgende:

-          Er der udfordringer med arbejdsmiljøet og hvor?

-          Er der forhold, der kan medvirke til fravær?

-          Hvordan løses disse, og hvem har ansvaret for løsningen?

-          Hvornår skal der følges op?

For at få den bedste mulighed for, at arbejdspladsen bliver et endnu bedre sted at være, er det vigtigt at så mange medarbejdere som muligt besvarer spørgeskemaet for at få et retvisende billede af trivslen og arbejdsmiljøet på AU.

Vi gør opmærksom på, at man ikke skal ”gemme” på problemer i arbejdsmiljøet ind til der kommer en APV. Har man spørgsmål, udfordringer el. lign. kan man altid kontakte formand for arbejdsmiljøudvalget Peter Hald.

Læs mere om APV her: www.au.dk/APV