Gæsteparkering

Sådan opretter du en parkeringstilladelse til en gæst

01.02.2018 | Susan Hjort Skyum

Får du besøg af en gæst, der ikke har en parkeringstilladelse eller ikke er ansat ved AU, har din gæst to parkeringsmuligheder i områderne:

• Pladser reserveret til gæster med en tidsbegrænsning på 4 timer
  • En gæsteparkeringstilladelse.

Opret en gæsteparkeringstilladelse

Alle AU-medarbejdere, som har adgang til at oprette en parkeringstilladelse, kan også oprette gæsteparkeringstilladelser. Gæsteparkeringstilladelser oprettes på næsten samme måde som parkeringstilladelser til medarbejdere.

• Klik på 'Registrér din bil' i menuen til højre.
  • Indtast brugernavn, au[auid]@uni.au.dk, (fx au123456@uni.au.dk) samt dit password (det samme, som du bruger til at logge på din computer).
  • Vælg fanen 'Gæster'.
  • Indtast gæstens bils registreringsnummer.
  • Du modtager en bekræftelse på, at gæsteparkeringstilladelsen er oprettet.

Gæsteparkeringstilladelsen kan kun oprettes til  at gælde i indeværende dag, og gælder fra oprettelsestidspunktet og frem til midnat.

På Trøjborgvej ved bygning 1910-1918 skal du være særlig opmærksom på, at de første 11 både på højre hånd efter indkørsel er skiltet med 'Aarhus Universitet gæsteparkering' - her gælder tidsbegrænsning på 4 timer. Tidsbegrænsningen gælder også for biler med en gæsteparkeringstilladelse.