Gasser, nitrogen og helium – ny 4 årig aftale på AU

Pr. 1.juli 2018 startede en ny 4 årig aftale på gasser og tøris til Aarhus Universitet

06.09.2018 | Susan Hjort Skyum

Aftalen omfatter indkøb af almindelige flaskegasser, tøris, nitrogen til mobile kryobeholdere og flydende helium.
Ved flaskegasser og nitrogen til mobile kryobeholdere er leverandøren Air LiQuide
Ved tøris og flydende helium er leverandøren AGA A/S.

Hvad betyder det i praksis på kemi?
Det skulle helst ikke betyde så meget. P.t. er vi ved at aftale leveringsdag af flydende kvælstof med den nye leverandør, og regner med, at det bliver som i dag.
Tomme flasker fra den gamle leverandør skal indsamles. Joan har været rundt i huset for at danne et voerblik over, hvor mange der er tale om, en det er vigtigt, at I får tomme flasker ud af laboratoriet og bestiller nye ved den rigtige leverandør (hvis I selv bestiller). Hvis der er spørgsmål, så kontakt Joan i Butikken.