INFORMATION OM OVERGANGEN TIL STATENS ARTSKONTOPLAN I MAJ

Herunder konsekvenser i IndFak og RejsUd

08.04.2019 | Susan Hjort Skyum

Vi har modtaget følgende fra Anette Svejstrup, sekretariatschef i Økonomisekretariatet AU Økonomi og Bygninger:

"...I maj 2019 overgår AU til Statens artskontoplan. Det skyldes, at alle institutioner under Uddannelses- og Forskningsministeriet skal have fælles kontoplan fra 2021 for at gøre dem mere sammenlignelige.

Overgangen til Statens artskontoplan får ikke indflydelse på sager, sagsopgaver eller andre oplysninger i økonomisystemerne. Det er kun artskontonummeret, der ændres.

Overgangen til Statens artskontoplan får derimod betydning for IndFak og RejsUd.

I RejsUd betyder det, at de rejsende og sekretærer ikke må oprette nye rejseafregninger i perioden den 3. maj til den 20. maj.

I IndFak vil fakturaer modtaget efter den 3. maj, først blive sendt til varemodtagelse den 21. maj. Som varemodtager skal man sørge for at håndtere alle sine fakturaer senest den 13. maj kl. 12.00.

Vi anbefaler, at I giver denne generelle information om de kommende påvirkninger af systemerne videre til relevante medarbejdere.

Efter påske vil alle brugere af de berørte systemer modtage en mail om, hvad de skal gøre i forbindelse med overgangen til statens artskontoplan.

Hvis I ønsker mere information om overgangen til den nye artskontoplan, kan I finde det på hjemmesiden her..."

Karin Sutherland