Invitation til fyraftensmøde med Flemming Vinther

HK-klubben ved Aarhus Universitet er stolte over, at kunne invitere til fyraftensmøde om OK18, og hvad der egentlig skete i det varme forår

11.10.2018 | Susan Hjort Skyum

Der var vist ikke mange af os, som ikke bed negle i ugerne og månederne i foråret, hvor de intense overenskomstforhandlinger foregik. Skulle vi strejke, blev vi lockoutet, hvad med vores ferie m.v. Vi har fået fagbevægelsens chefforhandler Flemming Vinther til at komme og fortælle os om, hvad der egentlig foregik, hvad skete der i korridorerne, hvad betød musketereden og trak vi os ud som sejrherrer? Og han vil krydre det med lidt sjove fortællinger.

HK-klubben har valgt at invitere alle HK’ere ansat på HKs overenskomst, og håber at rigtig mange vil møde op. Det er et fyraftensmøde, og man skal flexe ud eller spørge sin leder om hun/han da ikke synes det er en god ide, at du deltager.

Bemærk den forholdsvis korte tilmeldingsfrist (25.10.) som skyldes, at vi vil invitere andre faggrupper også, men først når HK’erne har fået plads. Yderligere oplysninger om tid, sted, link til tilmelding findes i vedhæftede invitation.

HK-klubben holder samme dag fra 11 – 13.45 generalforsamling for klubbens medlemmer (indkaldelse udsendes senere).

Vi håber at se rigtig mange af jer.