Junior Researchers programme - Sapere Aude arrangement

Er du post doc eller adjunkt og vil du vide mere om fundingmuligheder i Danmark og EU?

16.01.2018 | Susan Hjort Skyum

Så deltag i vores række af gå-hjem møder, som har fokus på netop dette. Første møde er d. 30. januar og Karen Gram-Skjoldager fortæller om Sapere Aude.

Tid og sted: Kl. 15-16.30. Høegh-Guldbergs Gade 6b, bygning 1630, auditoriet.

Læs mere om møderne her.

Møderne er en del af Junior Researchers Development Program (JRDP) og er arrangeret af Talentudviklingsenheden og Forskningsstøtteenheden.

JRDP handler om tre karriereretninger:
1) Industry and entrepreneurship
2) Research leadership
3) Teaching and supervision.

Preliminary schedule for 2018

·        January 30: Karen Gram-Skjoldager, School of Culture and Society: Sapere Aude: DFF Starting Grant (Independent Research Fund Denmark)

·         March: Grant holder, ERC Starting Grant

·         April: Evaluator, Danish private funds