Kom til 'European Research Council (ERC) Inspiration day and researcher dialogue' på Aarhus Universitet

Er du nysgerrig på mulighederne for at søge midler hos Det Europæiske Forskningsråd (ERC)? Har du excellente forskningsideer, men mangler finansiering til disse? Eller vil du bare gerne vide mere om ERC?

22.03.2018 | Susan Hjort Skyum

Dato man 09 apr
Tid 12:00 16:00
Sted Aarhus Universitet, Preben Hornung stuen, Bygning 1422, Fredrik Nielsens Vej 2, 8000 Aarhus C

Så deltag i ERC-inspirationsdagen den 9. april 2018.

På mødet kan du høre:

• Klaus Bock, Vice President, ERC Scientific Council
  • Liv Hornekær, Professor, Aarhus University, ERC grant holder
  • Martin Penny, Head of Unit for Physical Sciences and Engineering, ERCEA

De vil fortælle om ERCs visioner, forventninger og krav til ansøgningerne, og du vil endvidere få et indblik i, hvad det indebærer at få et ERC grant.

Målgruppe
ERC-inspirationsdagen er for alle, men først og fremmest for forskere på alle niveauer, der på sigt overvejer at søge en ERC-bevilling.

Forskerdialog fra 15.15-16.00
Dagen afsluttes med en forskerdialog, hvor du får lejlighed til at stille spørgsmål og gå i dialog med Klaus Bock og Martin Penny. Formålet med dialogen er at give dig, der overvejer at søge et ”Starting Grant” eller et ”Consolidator Grant”, mulighed for at stille spørgsmål til eksempelvis ansøgningsprocedure eller evalueringskriterier i et åbent og uformelt forum.

Tilmelding og yderligere info

Du finder programmet og tilmelder dig på Uddannelses- og Forskningsministeriets hjemmeside her.
Kontakt Svend Binnerup, Forskningsstøtteenheden, hvis du har spørgsmål vedrørende dette arrangement.

Institut for Kemi, Medarbejdere, Offentligheden / Pressen