Nye bevillinger

7 forskere ved Institut for Kemi og iNANO modtager bevillinger fra Danmarks Frie Forskningsfond

02.05.2018 | Susan Hjort Skyum

Henrik Stapelfeldt, Bo Brummerstedt Iversen, Tobias Weidner, Marianne Glasius, Jan Skov Pedersen, Nina Lock og Henrik Birkedal modtager nye bevillinger for i alt over 24 mio. kr. Bevillingerne går til grundforskningsprojekter over en bred vifte af fagområder indenfor kemi. Se mere her

Henrik Stapelfeldt modtager en bevilling fra Danmarks Frie Forskningsfond til projektet ” Femtosecond time-resolved imaging of bimolecular reactions”. Bevillingen er på i alt 5.539.532 kr.

Bo Brummerstedt Iversen modtager en bevilling fra Danmarks Frie Forskningsfond til projektet ”Anharmonicity and bonding in crystalline materials”. Bevillingen er på i alt 5.711.848 kr.

Tobias Weidner modtager en bevilling fra Danmarks Frie Forskningsfond til projektet ”The Surface Chemistry of Snake Slithering”. Bevillingen er på i alt 2.591.629 kr.

Marianne Glasius modtager en bevilling fra Danmarks Frie Forskningsfond til projektet ”The influence of temperature on multiphase reactivity and growth of atmospheric aerosols”. Bevillingen er på i alt 2.590.954 kr.

Jan Skov Pedersen modtager en bevilling fra Danmarks Frie Forskningsfond til projektet ”Formation of pathogenic and functional amyloids: Influence of membrane-mimicking interfaces”. Bevillingen er på i alt 2.591.065 kr.

Nina Lock modtager en bevilling fra Danmarks Frie Forskningsfond til projektet ”Tailoring of organo-functionalized MoS2 for photocatalytic H2 production”. Bevillingen er på i alt 2.574.498 kr.

Henrik Birkedal modtager en bevilling fra Danmarks Frie Forskningsfond til projektet ”Multimodal 3D X-ray imaging of bone nano- and microstructure”. Bevillingen er på i alt 2.591.260 kr.

Institut for Kemi, Medarbejdere, Offentligheden / Pressen