Status på renoveringen af 1510 og 1511

Byggeprojektet har på det seneste haft fokus på at få undervisningslaboratoriet i 1510 (Linderberg Lab) klar til undervisningsstart.

29.08.2018 | Pernille Pia Krintel

Det har betydet en mindre forsinkelse for færdiggørelsen af bygning 1511. Tidsplanen er nu estimeret til den 28. september for indflytning i bygning 1511, etage 1 - 4. Dog flytter Kim Daasbjerg/Steen Uttrup tilbage til deres laboratorier på 4. sal allerede den 17. september, da en del af deres apparatur for tiden findes i et undervisningslaboratorium, der skal bruges til undervisning herefter.

Når vi nærmer os indflytningsdagen, vil indflytning, flyttefolk med mere blive koordineret af Jens Clausen (sekretariatet) sammen med de berørte grupper.

Ud over den konkrete indflytning af de berørte grupper, så vil der fra slut-september desuden være fokus på at få flyttet kemikalielageret tilbage i bygning 1511 samt tømme containerne bag kantinen for indhold.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at tage kontakt til Jens Clausen: jclausen@chem.au.dk kontor 1514-119.

Institut for Kemi, Medarbejdere, Studerende