STORMØDER OM CAMPUS 2.0

ST afholder tre stormøder, hvor du kan høre mere om Campus 2.0 og fakultetets bygningsplaner. Samtidig kan du være med til at drøfte fakultetets overordnede behov ifm. Campus 2.0.

13.09.2018 | Susan Hjort Skyum

Møderne er for alle interesserede studerende og medarbejdere, men har særligt fokus på:

1.       Foulum den 24. september kl. 10.30-12 i auditorium 8814-3075
Mødet henvender sig især til studerende og medarbejdere på ANIS, AGRO, FOOD, DCA og Administrationscenter ST Foulum

2.       Katrinebjerg Den 1. oktober kl. 11-12.30 i Aulaen, 1412-129B

Mødet henvender sig især til studerende og medarbejdere på ASE, ENG og CS

OBS! Mødet afholdes i aulaen, da alle auditorier på Katrinebjerg er optaget til undervisning.

3.       Universitetsparken den 25. oktober kl. 11.45-13.15 i Aulaen, 1412-129B
Mødet henvender sig især til studerende og medarbejdere på PHYS, GEOS, CHEM, MATH, MBG, BIOS, NANO, FOOD, ANIS, AGRO, DCE og Administrationscenter ST Aarhus

På møderne vil dekan Niels Chr. Nielsen byde velkommen og introducere planerne for Campus 2.0. Fakultetets tekniske chef Bent Lorenzen vil præsentere plan for fakultetets bygninger. Herefter vil der være en åben drøftelse af ønsker, behov og ideer til at skabe et godt studiemiljø, god sammenhæng på tværs af fakultetet, og til hvordan vi styrker samarbejdet med eksterne relationer.

Drøftelsen er et led i en overordnet brugerinddragelsesproces, og input fra møderne går videre til universitetets ledelse.

Stormødernes fokus er fakultetets overordnede behov ifm. Campus 2.0. Senere følge lokale processer, hvor formålet er at afdække medarbejdere og studerendes konkrete behov.

Al information om møderne vil blive lagt ud her