Information om tilmelding

NB: Nedenstående vises informationerne fra 2017

Denne information gælder SRP forløb på Institut for Kemi

Til sidste års SRP forløb var proceduren for tilmelding anderledes som et forsøg, men i 2017 går vi tilbage til først-til-mølle princippet:

Der er således åbent for tilmelding i perioden: 13.09.2017 kl. 12.00 til 27.09.2017 kl. 12.00
hvor l
inks til tilmeldingsmoduler og ventelister vil være at finde yderst til højre på siderne med beskrivelser af de enkelte SRP øvelser.

Tilmeldingsformularer og ventelisteformular skal udfyldes af gymnasielæreren.

  • Når læreren har tilmeldt en elev til en øvelse (hvor der er plads), får den angivne lærer en kvittering om at eleven har fået en plads.
  • Hvis pladsen, som eleven har fået, IKKE ønskes alligevel, skal eleven (eller læreren) give besked på mail til kemi-srp@chem.au.dk  senest fredag d. 29/9. Herefter er tilmeldingen bindende, og vi forventer at eleven møder op til forløbet.

  • Når der ikke er flere pladser på en given øvelse henviser vi til ventelisten for den pågældende øvelsestype - her opskriver vi max. 5 personer, hvorefter også ventelisten lukker.

  • Mandag d. 2/10 og tirsdag d. 3/10 sender vi eventuelle tilbud ud til personer på ventelisten (både elev og lærer), og har ventelisteansøgere ikke hørt noget fra os senest i løbet af tirsdag d. 3/10 har eleven fra ventelisten således ikke fået plads.

  • Så hurtigt som muligt efter d. 4/10 vil vi sende holdlister, øvelsesvejledninger og praktisk/generel information ud til både elever og lærere.

  

Det med småt:

  • Man kan ikke både være tilmeldt en SRP øvelse og stå på venteliste til en anden - her vil vi slette elevens ventelisteplads.
  • Hvis tilmeldingsformularen er mangelfuldt udfyldt forbeholder vi os ret til at slette tilmeldingen.