Information om tilmelding

Denne information gælder SRP forløb på Institut for Kemi

Til sidste års SRP forløb var proceduren for tilmelding anderledes som et forsøg, men i 2017 går vi tilbage til først-til-mølle princippet:

Der er således åbent for tilmelding i perioden: 13.09.2017 kl. 12.00 til 27.09.2017 kl. 12.00
hvor l
inks til tilmeldingsmoduler og ventelister vil være at finde yderst til højre på siderne med beskrivelser af de enkelte SRP øvelser.

Tilmeldingsformularer og ventelisteformular skal udfyldes af gymnasielæreren.

Når der ikke er flere pladser på en given øvelse henviser vi til ventelisten for den pågældende øvelsestype - her opskriver vi max. 5 personer, hvorefter også ventelisten lukker.

  • Når læreren har tilmeldt en elev til en øvelse (hvor der er plads), får den angivne lærer en kvittering om at eleven har fået en plads.
  • Hvis pladsen, som eleven har fået, IKKE ønskes alligevel, skal eleven (eller læreren) give besked på mail til kemi-srp@chem.au.dk  senest fredag d. 29/9. Herefter er tilmeldingen bindende, og vi forventer at eleven møder op til forløbet.
  • Mandag d. 2/10 og tirsdag d. 3/10 sender vi eventuelle tilbud ud til personer på ventelisten (både elev og lærer), og har man ikke hørt noget fra os senest i løbet af tirsdag d. 3/10 har eleven således ikke fået plads.
  • Så hurtigt som muligt efter d. 4/10 vil vi sende holdlister, øvelsesvejledninger og praktisk/generel information ud til både elever og lærere.

  

Det med småt:

  • Man kan ikke både være tilmeldt en SRP øvelse og stå på venteliste til en anden - her vil vi slette elevens ventelisteplads.
  • Hvis tilmeldingsformularen er mangelfuldt udfyldt forbeholder vi os ret til at slette tilmeldingen.