Ændring til ferieregistrering - frist den 13. december 2019

Har du husket at melde din juleferie ind til instituttet?

29.11.2019 | Marianne Sommer

Har du husket at melde din juleferie ind til instituttet? Hvis ikke, skal du sende en mail med datoerne + dit AUid til Jeanette Dandanell (jda@chem.au.dk) senest den 13. december.
Eventuelle ændringer til allerede registreret ferie skal også meldes med samme frist og på samme måde.
Det er efterfølgende ikke muligt at lave ændringer.

På AU’s selvbetjening kan du se en oversigt over den registrerede ferie: https://mit.au.dk/
Ansatte med samtidighedsferie kan bede om en oversigt ved at skrive til Jeanette Dandanell (jda@chem.au.dk).

OBS! Ændring af feriedage skal foretages fremadrettet, dvs. inden starten af hhv. den allerede registrerede og den faktiske ferie. Som udmeldt skal særlige feriedage afholdes og udbetales ikke.

Til ph.d.-studerende:
Er du overgået fra Del A til Del B i løbet af 2019, eller får løn under hele ph.d.’en (ikke SU), skal du huske at melde ferie og sygdom ind til Jeanette Dandanell (jda@chem.au.dk).