Ændringer i ledelsen på Institut for Kemi

Jacob Ramsay, Henrik Birkedal og Jørgen Skibsted

Jacob Ramsay, Henrik Birkedal og Jørgen Skibsted. Foto: AU

Jacob Ramsay har takket ja til en stilling på Teknologisk Institut som sektionsleder i centret for produkter og materialer og fratræder derfor sin stilling som sekretariatsleder på Kemisk Institut den 28. februar 2022.
Jobansøgning for en ny sekretariatsleder vil blive udsendt, og indtil den nye rekruttering er på plads, er Birgit Schiøtt personaleleder i sekretariatet, mens Lene Conley og Birgitte Lodberg er daglige ledere.
Vi takker Jacob for hans bidrag til Institut for Kemi og ønsker ham held og lykke med hans fremtidige job.

Henrik Birkedal stopper som vice-institutleder for uddannelse og som leder af Uddannelsesudvalget samt ansvarlig for Kemiuddannelsen fra den 1. februar 2022, hvor Henrik ønsker at dedikere mere tid til sine mange andre forpligtelser.
Vi takker Henrik for hans store bidrag til Institut for Kemi under hans arbejde i disse roller.
Henrik fortsætter som medlem af ledelsesteamet og uddannelsesudvalget.

Jørgen Skibsted ansættes som vice-institutleder for uddannelse og som leder af Uddannelsesudvalget samt ansvarlig for Kemiuddannelsen som afløser for Henrik Birkedal.
Jørgen træder som konsekvens af dette ud af Erhvervsudvalget.
Vi ønsker Jørgen alt det bedste i disse nye roller.