Aarhus Universitets segl

Ny sekretariatsleder

Vi er glade for at kunne præsentere Katrine Mikkelsen som ny sekretariatsleder ved Institut for Kemi.

Katrine Mikkelsen foran instituttets hovedindgang.
Katrine Mikkelsen er ny sekretariatsleder på Institut for Kemi. Foto: Jakob Laust Hviid

Katrine har en kandidatgrad i Kemi fra instituttet (2009) og kommer fra en stilling ved fakultetssekretariatet på Faculty of Natural Sciences, Aarhus Universitet. Her er Katrine rådgiver og understøtter dekanatet på områder som strategi, udvikling og uddannelse. Tidligere har Katrine særligt arbejdet med studenterrekruttering. Sammenlagt har Katrine været 12 år ved fakultetet.

Kort sagt, får instituttet en erfaren ny kollega, hvilket naturligvis glæder institutleder Birgit Schiøtt: ”Katrine er en erfaren rådgiver, og hun kender Aarhus Universitet og dets kerneområder indgående. Hun har arbejdet indgående med ledelsesunderstøttelse, hun ved, hvordan et sekretariat fungerer, og hun er rigtig god til at strukturere processer – alle er vigtige kompetencer i dette job. Vi ser meget frem til at arbejde sammen med hende.”

Katrine ser også frem til sit nye job: ”Jeg glæder mig til at vende tilbage til Institut for Kemi – denne gang som medarbejder. Jeg ser også frem til at lære alle at kende og at bidrage til den fortsatte drift og udvikling af instituttet, til glæde for både ansatte og studerende.”

Som sekretariatsleder vil Katrine have ansvaret for instituttets sekretariat, som består af otte ansatte. Derudover vil hun være en vigtig sparringspartner og rådgiver for ledelsen, såvel som for det videnskabelige og tekniske personale.

Katrine starter i sit nye job mandag d. 2. maj 2022.