Aarhus Universitets segl

Besøg på jeres gymnasium

Med et gymnasiebesøg sender vi en forsker på besøg hos jer - helt gratis. Oplægget kan handle om alt fra bæredygtige batterier over atmosfærekemi og luftforurening til innovative lægemidler. Idéen er selvfølgelig, at det skal passe ind i pensum, og derfor anbefaler vi også at booke et foredrag i forbindelse med et undervisningsforløb. Du finder de forskellige foredrag og information om booking under Foredrag og booking.

Forskerens oplæg er målrettet 2.g- og 3.g-elever, som har Kemi B som minimum, og vi opfordrer til, at der er minimum 30 elever til stede. Oplæggene er for det meste interdisciplinære, og derfor er oplæggene også ofte relevante for elever med Fysik, Biologi og Bioteknologi på B-niveau. Man er desuden velkommen til at gå sammen to eller flere gymnasier om ét oplæg.

Et oplæg varer ca. 45 minutter, og derefter er der tid til spørgsmål. 

Hvis det ønskes, er der også mulighed for at få to studerende med til at holde et oplæg om studielivet på Kemi og Medicinalkemi. De vil fortælle om både det sociale og det faglige, samt hvad man kan forvente af at bo i Aarhus. 

Vi kommer ud til alle gymnasier i Jylland. Læs mere om foredragene og booking her. Du er også velkommen til at sende os en mail på besoegsservice@chem.au.dk, hvis du har nogen spørgsmål.