Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Information om ansøgningsproceduren

Forår 2021

 

Ansøgningsprocedure til online SRP-forløb i foråret 2021:

8-28/1 2021: Ansøgningsperiode til de to SRP-forløb. Ansøgningsskema bliver tilgængeligt i perioden.

Modtager vi flere ansøgninger end vi har pladser, fordeles pladserne ved lodtrækning.

2/2 2021: Ansøgere modtager svar

15/2 2021: Sidste frist for modtagelse af prøver på Institut for Kemi, som skal analyseres forud for online-session.

Slutningen af uge 8/starten af uge 9 2021: Online-sessions med projektets deltagere og instruktorer fra Institut for Kemi. Sessionen starter kl. 15 og varer 2-3 timer.


Generelt om SRP-forløb på Institut for Kemi

  • Der forudsættes som udgangspunkt kemi på A-niveau for deltagelse i SRP-forløb på Institut for Kemi.
  • Universitetsmedarbejdere står for undervisning og støtte i forhold til det udbudte forløb,  men kan ikke indgå i efterfølgende sparring, når forløbet er afsluttet. Diskussion af resultater skal således finde sted i den tid, eleven deltager i forløbet.   
  • Vi kan desværre ikke tilbyde uddybende materiale til projekterne eller baggrundsmateriale omkring metoder og instrumenter - dette forventer vi at gymnasielæreren hjælper med.
  • Det er gymnasielærerens ansvar at udarbejde problemformuleringen og synliggøre sammenhængen mellem SRP-forløbet og problemformuleringen.  
  • Vi har ikke mulighed for at vejlede om hvorledes kemi-projekterne kan kombineres med andre fag, men vi har for hvert projekt angivet stikord til mulige kombinationer.
  • Der tages forbehold for instrumentnedbrud og uforudsete hændelser. I sådanne tilfælde vil der så vidt muligt blive udleveret data fra tidligere forsøg.
  • Ligeledes tages forbehold for indførelse af corona-restriktioner, som forhindrer afholdelse af de planlagte forløb.  I sådanne tilfælde vil der så vidt muligt blive udleveret data fra tidligere forsøg.