21.09.2018 | Institut for Kemi, Medarbejdere, Offentligheden / Pressen

Synliggør din forskning: Gør dine artikler frit tilgængelige

Med Open Access kan du synliggøre din forskning og leve op til de krav, som flere nationale og internationale fonde kræver, samt efterleve den nationale og Aarhus Universitets Open Access-politik.

19.09.2018 | Institut for Kemi, Medarbejdere, Offentligheden / Pressen

Ny international hjemmeside opfylder brugernes behov

Aarhus Universitet har netop lanceret en ny, målrettet international hjemmeside.

19.09.2018 | Institut for Kemi, Medarbejdere, Offentligheden / Pressen

Research inspired by nature’s technologies

Associate Professor Henrik Birkedal has been interviewed by Weekendavisen on the potential of biomimicry and his progress in developing an innovative biodegradable superglue.

11.09.2018 | Institut for Kemi, Medarbejdere, Offentligheden / Pressen

Villum Experiment bevillinger

Med VILLUM Experiment støtter VILLUM FONDEN 53 dristige tekniske og naturvidenskabelige forskningsidéer med i alt 100 mio. kr.

06.09.2018 | Institut for Kemi, Medarbejdere, Offentligheden / Pressen

Styrk Talentet!

Det er nu igen muligt at tilmelde sig AU’s mentorordning Styrk Talentet!, der matcher videnskabelige medarbejdere på post-doc/adjunkt/forsker-niveau med kolleger på lektor/professorniveau for en 1-årig periode.

27.08.2018 | Institut for Kemi, Medarbejdere, Offentligheden / Pressen

ST Awards

On Friday 24 August at the ST Summer Hangout the recipients of the annual ST Awards were revealed. The ST Science Award went to Professor Troels Skrydstrup and the ST Education Award went to Professor Thomas Vosegaard.

27.08.2018 | Institut for Kemi, Medarbejdere, Offentligheden / Pressen

Du kan stadig nå at sikre en plads til Medical Innovation Day

Tag dine mest nytænkende studerende under armen og kom med, når vi fredag d. 5. oktober arbejder med innovative løsninger på fremtidens største sundhedsudfordringer.

24.08.2018 | Institut for Kemi, Medarbejdere, Offentligheden / Pressen

Kemisk Forenings Årsmøde 2018

Prisen for årets bedste PhD afhandling

22.08.2018 | Institut for Kemi, Medarbejdere, Offentligheden / Pressen

Call for applications for Novo Scholarship 2019 now open

Novo Nordisk and Novozymes invite master students at Danish universities, Lund University and Malmö University to apply for a Novo Scholarship

17.08.2018 | Institut for Kemi, Medarbejdere, Offentligheden / Pressen

New research paper in Cell Chemical Biology

A team of AU-scientists from ST and HEALTH lead by Thomas B. Poulsen has published a new research paper in Cell Chemical Biology.

Viser resultater 1 til 10 ud af 175

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste