09.11.2018 | Institut for Kemi, Medarbejdere, Offentligheden / Pressen

Vi er mål for kriminelle!

Hold gangdørene og yderdørene lukket

31.10.2018 | Institut for Kemi, Medarbejdere, Offentligheden / Pressen

Korrekt håndtering af personoplysninger

I forhold til følsomme personoplysninger kan det være svært at holde overblik over, hvilke mails man skal slette, hvornår de skal slettes og i det hele taget, hvordan vi som ansatte på Aarhus Universitet bør håndtere mails med den type oplysninger

31.10.2018 | Institut for Kemi, Medarbejdere, Offentligheden / Pressen

Lundbeckfonden postdoctoral fellowship

Postdoc Sheiliza Carmali from Alexander Zelikin's group receives an individual postdoctoral fellowship from the Lundbeckfonden worth 2,1 Mio DKK

29.10.2018 | Offentligheden / Pressen, Institut for Kemi, Medarbejdere

Innovationsfondens informationsmøde

INNOVATIONSFONDEN REJSER RUNDT I LANDET, OG INFORMERER OM MULIGHEDERNE FOR INVESTERINGER INDEN FOR FONDENS PROGRAMMER.

29.10.2018 | Institut for Kemi, Medarbejdere, Offentligheden / Pressen

Brainnovation Day

Invitation to the 4th annual Brainnovation Day at AU On “Degradation and Recycling of Inorganic Materials”

11.10.2018 | Institut for Kemi, Medarbejdere, Offentligheden / Pressen

Puljemidler til støtte af aktiviteter på Forskningens Døgn 2019

Som arrangør på Forskningens Døgn er det mulighed for at søge puljemidler til afholdelse af event under Forskningens Døgn.

09.10.2018 | Institut for Kemi, Medarbejdere, Offentligheden / Pressen

FET-Open Information Meeting

The coordinator team for the EU Excellence pillar and the Faculty of Science & Technology invites you to this 2-hour seminar about FET-Open (Future and Emerging Technologies), where you get the chance to learn much more from people with deep experience with the programme. No registration needed.

09.10.2018 | Institut for Kemi, Medarbejdere, Offentligheden / Pressen

Jacob Overgaard publishes “Very Important Paper” in Chemistry – A European Journal

Title: Mapping the magnetic anisotropy at the atomic scale in dysprosium single molecule magnets

04.10.2018 | Institut for Kemi, Offentligheden / Pressen, Medarbejdere

Rutgers University Delegation Seminars

Seminar talks will be held at Dept. of Chemistry on Tuesday 9th October 2018, when a delegation from Rutgers University will visit Science & Technology.

01.10.2018 | Institut for Kemi, Medarbejdere, Offentligheden / Pressen

Professorudnævnelse