14.05.2018 | Institut for Kemi, Medarbejdere, Offentligheden / Pressen

Review in Nature Catalysis from CADIAC

A series of negative consequences for our planet’s climate system are caused by a remarkably high concentration of atmospheric CO2 and determined effort are made in reusing CO2

03.05.2018 | Institut for Kemi, Medarbejdere, Offentligheden / Pressen

Aarhus-forsker får støtte til jagten på en evig energikilde

Et projekt ved Aarhus Universitet under ledelse af adjunkt Nina Lock forsøger at komme tættere på en løsning af denne udfordring.

03.05.2018 | Institut for Kemi, Medarbejdere, Offentligheden / Pressen, Ph.d.-studerende

International Award to Troels Skrydstrup

Professor Troels Skrydstrup, Center Leader of CADIAC, is the recipient of the Melvin Calvin Award 2018 for outstanding scientific contributions in the field of isotope science.

02.05.2018 | Institut for Kemi, Medarbejdere, Offentligheden / Pressen

Nye bevillinger

7 forskere ved Institut for Kemi og iNANO modtager bevillinger fra Danmarks Frie Forskningsfond

30.04.2018 | Institut for Kemi, Medarbejdere, Offentligheden / Pressen

Troels Skrydstrup has published a new article in Angewandte Chemie Int. Ed

26.04.2018 | Institut for Kemi, Medarbejdere, Offentligheden / Pressen

Professor Kurt Gothelf modtager Den danske polymerpris - ATV l Elastyrenpris 2018

Prisen blev uddelt på ATV’s årsmøde den 25. april 2018

25.04.2018 | Institut for Kemi, Medarbejdere, Offentligheden / Pressen

Velbesøgt alumnedag på Science and Technology

Mere end 1300 tidligere studerende og medarbejder valgte at bruge torsdag 5. april på at besøge deres tidligere fagmiljø – gense studiekammerater og undervisere

24.04.2018 | Institut for Kemi, Medarbejdere, Offentligheden / Pressen

New paper in Angewandte Chemie International Edition

New Publication by CADIAC in Angewandte Chemie International Edition

11.04.2018 | Institut for Kemi, Medarbejdere, Offentligheden / Pressen

Tilmeld dig Holst-Knudsen prisuddeling

Onsdag d. 30. maj 2018 bliver en af Danmarks ældste og fornemste priser – Rigmor og Carl Holst-Knudsens Videnskabspris – uddelt på Aarhus Universitet.

10.04.2018 | Institut for Kemi, Medarbejdere, Offentligheden / Pressen

Kemishow vandt DM i Scienceshow - for 4. år i træk!

Kemishow Aarhus Universitet satte sig lørdag tungt på science-show-tronen i Danmark

Viser resultater 1 til 10 ud af 276

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste