07.11.2017 | Institut for Kemi, Medarbejdere, Offentligheden / Pressen

Mogens Christensen i Aktuel Naturvidenskab

Materialer med forskellige magnetiske egenskaber kan i teorien skabe meget kraftige magneter, hvis de blandes optimalt.

03.11.2017 | Institut for Kemi, Medarbejdere, Offentligheden / Pressen

Center for Quantum Optics and Quantum Matter (CQOM) åbner 8. november 2017

Det nye center er et lokalt initiativ, hvor 10 forskningsgrupper fra Institut for Fysik og Astronomy og Institut for Kemi deltager.

03.11.2017 | Institut for Kemi, Medarbejdere, Offentligheden / Pressen

New paper in Angewandte Chemie International Edition

Troels Skrydstrup group has A new paper in Angewandte Chemie describing the efficient reduction of water to dihydrogen with diboron compounds.

01.11.2017 | Institut for Kemi, Offentligheden / Pressen, Medarbejdere, Ph.d.-studerende

TOKS XVI at Aarhus University 2017

TOKS XVI (Træf for Organisk Kemi-Studerende) will take place at Aarhus University this weekend. TOKS routinely gathers 125+ chemistry students (BSc, MSc, PhD), as well as post docs, professors, and participants from industry.

26.10.2017 | Institut for Kemi, Medarbejdere, Offentligheden / Pressen

ESS-instrument HEIMDAL

Mogens Christensen krydser vigtig milepæl

25.10.2017 | Institut for Kemi, Medarbejdere, Offentligheden / Pressen

New paper in Chemical Science led by Troels Skrydstrup

A new paper in Chemical Science describing a simple setting for performing chemical reactions with hydrogen cyanide

25.10.2017 | Institut for Kemi, Forskning, Offentligheden / Pressen, Medarbejdere

Accurate Electronic Structure Methods for Large Molecules

Prof. Poul Jørgensens ERC Advanced Grant project er udvalgt af CORDIS (The European Commisions primary service for EU-funded research) og beskrevet i en "Result in Brief" artikel

19.10.2017 | Institut for Kemi, Medarbejdere, Offentligheden / Pressen

Teknisk administrative stillinger

Lige nu har vi 3 ledige stillinger på Institut for Kemi. Læs mere her.

16.10.2017 | Institut for Kemi, Medarbejdere, Offentligheden / Pressen

Internationalt PostDoc Stipendium

Thomas Leegaard Andersen modtager midler fra FNU til ophold på University of British Columbia

13.10.2017 | Institut for Kemi, Medarbejdere, Offentligheden / Pressen

Ny karriereplatform for yngre forskere er i luften

Aarhus Universitet har gjort det nemmere for unge forskere at planlægge et karriereforløb.

Viser resultater 1 til 10 ud af 237

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste