Aarhus Universitets segl

Kemilærerdag

Gymnasielærer- og inspirationsdag

Institut for Kemi afholder ikke gymnasielærerdag for kemilærere i skoleåret 23/24. Vi forventer at afholde en kemilærerdag i januar skoleåret 24/25. Hvis du har ønsker til indholdet, er du meget velkommen til at skrive til besoegsservice@chem.au.dk.

Gymnasielærere er velkomne til at deltage i Winter Meeting-konferencerne, der afholdes i januar måned på Institut for Kemi. Der kan læses mere om konferencerne her
Næste års Winter Meeting vil blive sat op senere, og hvis du ønsker at deltage, skriv til besoegsservice@chem.au.dk

Kunne du tænke dig et tættere samarbejde med Institut for Kemi og få indflydelse på de tilbud, vi har til gymnasieskolen? Så er vores gymnasielærernetværk måske noget for dig. Gymnasielærernetværket mødes to gange årligt, typisk i november og april fra kl. 10-16. Hvert møde indeholder et fagligt oplæg til inspiration samt en workshop, hvor en eller flere af vores gymnasierettede tilbud afprøves, evalueres og forbedres. Vi har pt. cirka 10 lærere i netværket. Hvis du er interesseret i at blive en del af netværket eller bare gerne vil høre mere, så skriv til besoegsservice@chem.au.dk.